DOWNLOAD | Winning vs. Loosing - 1003 Words | (2011) DVD Cowboys & Aliens

Közkedvelt TV sorozatok

Eve

A zöld íjász 5. évad 21. rész


Kövess minket a Twitteren!Sorozat: 

A zöld íjász 5. évad 21. rész

A zöld íjász 5. évad 21. rész online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a bordó kereső mezőt használnod vagy válassz a közkedvelt TV sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé a weboldalt.
Ha tetszett, amit láttál, a közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A zöld íjász 5. évad 21. rész információk

Részletek

Cím: Honor Thy Fathers
Megjelenési év: 2017
Évad: 5
Epizód: 21
Epizód hossza: 42 min
Rendező: Laura Belsey
Írók: Greg Berlanti (developed by), Marc Guggenheim (developed by), Andrew Kreisberg (developed by), Marc Guggenheim, Sarah Tarkoff, Brian Ford Sullivan (executive story editor)
Szereplők: Stephen Amell, David Ramsey, Willa Holland, Emily Bett Rickards
IMDB osztályzat: 8.4

Cselekmény

A sorozat cselekménye Oliver Queen (Stephen Amell) életének mindennapjait mutatja be. Oliver 2007-ben egy hajószerencsétlenség áldozata lett és öt évig volt egy szigeten. Megtalálják és mire hazaér teljesen megváltozik. Oliver gyakran gondol vissza a szigeten eltöltött időkre és eldönti, hogy megmenti városát Starling Cityt a bűnözőktől. Ezért napjait Oliverként tölti, aztán éjszaka csuklyát és íjat ragadva harcol a bűnözők ellen. Visszaemlékezésekben megtudjuk, hogy mik történtek vele a szigeten.